Core Edge by Creatu

CORE Edge powered by Creatu afboordingen zijn gemaakt van 1,6 mm zacht staal, sterk genoeg voor grasmaaiers en lichte voertuigen. Deze flexibele stalen afboordingen zijn eenvoudig te installeren zonder speciaal gereedschap en kunnen zowel in rechte lijnen als in gebogen vormen worden geplaatst, of ter plaatse worden gebogen in hoeken.

Een verdeleraanvraag, een prijsaanvraag of een productvraag?

Hoeveel kg voegmix heb ik nodig?

Vul hieronder de afmetingen in en we berekenen hoeveel kg je nodig hebt.

Kies een product:
Kies een kleur:
Volgens onze berekeningen heb je 0 kg nodig.

Onze CORE Edge afboordingen zijn ontworpen voor duurzaamheid en esthetiek. Elk type afboording, behalve het gepatineerde Cortenstaal, is voorzien van een 20 micron gegalvaniseerde zinklaag voor optimale bescherming tegen corrosie. De zwarte afboordingen (RAL 9005) hebben een UV-bestendige polyester poedercoating van 110 micron, die verkleuring voorkomt en zorgt voor een stralingsbestendige laag met een gegarandeerde levensduur van meer dan 20 jaar.

De Cortenstaal afboording ontwikkelt bij blootstelling aan de elementen een stabiele roestlook. Dit oxidatieproces creëert een beschermende laag die de snelheid van toekomstige corrosie aanzienlijk vertraagt.

De verankeringspinnen zijn uitgerust met een unieke vouw in het midden, wat zorgt voor extra versterking, ideaal voor gebruik in zwaardere grondsoorten. Voor losse bodems is er een optionele pin van 300 mm beschikbaar om de stabiliteit te garanderen. Dit accessoire is apart verkrijgbaar.

  • Eenvoudige installatie
    Het slimme ontwerp maakt een snelle en probleemloze installatie mogelijk.
  • Weerbestendig
    Gemaakt van duurzaam, flexibel staal dat bestand is tegen de elementen.
  • Sterk
    Met een materiaaldikte van 1,6 mm biedt het profiel robuuste bescherming en langdurige stevigheid.
  • Gazon- en borderranden
    Zorg voor een strakke, nette afwerking van gazons en borders.
  • Afwerking van paden en terrassen
    Creëer duidelijke en duurzame randen rond paden en terrassen.
  • Bloembed of moestuin
    Geef bloembedden en moestuinen een professionele en esthetische afwerking.

Flexibele en eenvoudig te installeren afboording!

1. Voorbereiding van de grond:

Begin met het voorbereiden van de grond waar je de kantopsluiting wilt aanbrengen. Als de grond hard is, maak deze dan los om het plaatsen van de randafwerking te vergemakkelijken.

Core Edge Installatie stap 1

2. Plaatsing van het eerste stuk:

Plaats het eerste stuk CORE EDGE in de grond, dicht bij de uitgegraven rand. Zorg ervoor dat het logo naar de zichtbare zijde gericht is.

Core Edge Installatie stap 1

3. Vastzetten van de afboording:

Gebruik een houten blok en een hamer om de kantopsluiting in de grond te slaan. Het houten blok beschermt de bovenkant van de rand tegen beschadiging en maakt de installatie veiliger.

Core Edge Installatie stap 1

4. Verbinding van de lengtes:

Nadat het eerste stuk is geplaatst, verbind je de tweede lengte met behulp van het grote verbindingslipje aan de bovenkant van elke afboording.

Core Edge Installatie stap 1

5. Vergrendeling:

Gebruik een knijptang om de vergrendelingslipjes aan de onderkant van de afboording zijdelings om te buigen. Dit zorgt ervoor dat de twee stukken CORE EDGE stevig aan elkaar vastzitten.

Core Edge Installatie stap 1

6. Gebruik van verankeringspinnen (indien nodig):

In het geval van losse(re) bodem, gebruik je de verankeringspinnen voor extra stabiliteit. Steek eerst de clip door de opening in het onderste gedeelte van de afboording.

Core Edge Installatie stap 1

7. Plaatsing van de verankeringspen:

Plaats de verankeringspen door de opening van de clip en tik deze met een hamer naar beneden tot aan de bovenkant van de clip. Dit zorgt voor extra versteviging van de afboording.

Core Edge Installatie stap 1

8. Afwerking:

Herhaal de bovenstaande stappen om je installatie te voltooien. Het eindresultaat is een strakke en nette afwerking van je tuinranden. De afboording kan in een rechte lijn worden geplaatst, maar is ook geschikt voor gebogen lijnen of hoeken van 90 graden.

Core Edge Installatie stap 1

 

Materiaal:

  • Flexibel staal

Materiaaldikte:

  • 1,6 mm

Totale lengte per border:

  • 1075 mm

Bruikbare lengte per border:

  • 1000 mm

Aantal per verpakking:

  • 5 borders (totaal 5 meter)